Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Regisztráció
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

“Mi kell, hogy történjen még velem ahhoz, hogy lefogyjak?” Ezt nem én mondtam, hanem egy barátom. A Barátom. Tényleg! Minek? És csak álltam, és magamtól is megkérdeztem. Évek óta diétázok, 150 gr szénhidrát, rengeteg nyavaja, fél lábbal a sírban szindróma. 111,1 kg voltam 11 évvel ezelőtt. Ennyi egyes nem lehet véletlen, gondoltam. Próbáltam megtalálni a miértjét annak, hogy már gyakorlatilag fényevő vagyok, mégsem megy 87 alá a mérleg mutatója. A munkahelyemen sokszor 10.000 lépést teszek meg egy műszak alatt, a szabadnapjaimon is egész nap aktív vagyok. És megállt a súlyom 87-85 kg között. Aztán ma szembe jött velem Szentgyörgyi Rómeó Intenset programja. Mivel ledolgoztam 10 órát, gondoltam, majd holnap. Holnap??? Hülyegyerek, holnap 12 órát dolgozol, nem tizet. Na oké. Akkor ma. De nincs itthon az étrendhez egy csomó hozzávaló. A gluténmentes verziót választottam. Abban csak 125 gr Ch van, 1450 kalóriával. Tervet készítettem, hogyan fogom a 12 órás munkarendembe beilleszteni az új étrendemet. Majd jövő héten kiderül. Itthon reggelizek 4:45-kor, tízórai a gyárban 10-kor, ebéd 1-kor, uzsonna 4-kor, vacsora itthon 8:30-kor. Munkanapon edzés Rómeóval 6:30-7:30, fürdés, kaja, fekvés 9-kor. A szabadnapjaimra egyébként is edzés van betervezve.
Szóval MA kezdtem Rómeót. 😀 Bemelegítés, majd Rómeó volt a bemelegítés bemelegítése és utána egy kicsit meg is dolgoztattam a testemet. 40 perc futópad és 26 perc elliptikus tréner volt ma a menü. Rühellem a futást. Ki nem állhatom. Amikor elkezdtem edzőterembe járni, nem volt erő, ami engem futópadra tett volna. Kiváltottam elliptikus trénerrel, azzal nyugtatva magam, ez majdnem futás. 😀 Aztán egyszer felmásztam. Csak sétálni akartam, mert felépülőben voltam egy elég súlyos betegségből. A sétálásból 2 hét alatt futás lett. Mit szerettem meg benne? Az izzadást. 😀 Semmiben nem tudok úgy leizzadni, mint a futásban. Emelgethetek 35 kilókat, csinálhatok bármit. Csak futás közben érzem azt, hogy folyik rólam a víz úgy istenigazából.
Ma nem vittem túlzásba a táplálkozást, mert eléggé lekötött a munkám és a gondolataim. 20 dkg párolt zöldbab 2 fasírttal, egy piros alma, egy karalábé és edzés után egy fehérje shake. Ennyi. És megittam 3 liter vizet.
Nem apróztam el, fogtam a kicsiket és együtt végeztük Rómeó előírt gyakorlatait. Lilinek annyira megtetszett, hogy minden nap akarja velem csinálni. 🙂
12 hét. Egy próbát megér. Csak a súlyomat veszíthetem. 12 hét – 12 kg.

Game Stats

36 views

Game Categories